Profil spoločnostiHistória kávyAkcie a novinkyProduktySlužbyKontakt

Profil spoločnosti

Poslanie spoločnosti
Poslaním spoločnosti je dodávať pre stredné a veľké firmy kvalitné kávové produkty tak, aby svojou kvalitou oslovili každého zákazníka.

História vzniku
Spoločnosť BALIARNE MAXIN s.r.o. bola založená v roku 1994 s cieľom poskytovať kvalitné služby v rámci dodávok kávy na Slovenský a Český trh. Cieľom projektu bolo vytvoriť odberateľské centrá na zásobovanie veľkoobchodu a maloobchodu kvalitnou kávou z vlastnej pražiarne. Spoločnosť BALIARNE MAXIN s.r.o. ako jedna z mála spoločností splnila kritériá trhu a dostala možnosť podieľať sa na tomto jedinečnom projekte dodávať kvalitnú kávu vybraným odberateľom. BALIARNE MAXIN s.r.o. skĺbila všetky technické prednosti, znalosť lokálneho trhu a skúsenosti v oblasti kávy.
 
Od roku 1994 BALIARNE MAXIN s.r.o. so sídlom na západnom Slovensku, v obci Kúty, stále upevňuje svoje postavenie na trhu a radí sa medzi firmy s najkvalitnejšími kávovými výrobkami. Postupne sa sortiment nami vyrábanej kávy rozširoval a teraz máme sortiment instantnej a praženej kávy vo všetkých spotrebiteľských baleniach od 50 – 1000 gramov. Suroviny na výrobu instantných a pražených káv dovážame priamo od pestovateľov kávy alebo zo známych prekladísk kávy, ako sú Hamburg a Terst.

Zelená káva, ktorá je pre nás určená, je zvlášť kontrolovaná tak, aby bola zabezpečená stále vysoká kvalita našich výrobkov.