Profil spoločnostiHistória kávyAkcie a novinkyProduktySlužbyKontakt

Akcie a novinky

akcia
250 g MOCCA. Už samotný názov kávy napovedá, že je vyrobená z kvalitných druhov káv Arabica a Robusta. Tieto sú namiešané tak, aby zabezpečili príjemný a lahodný pôžitok pri pití tejto kávy.
Cena:   0,- €
akcia
Bezkofeinová káva Maxin MOCCA si získala veľkú obľubu u zákazníkov. Hlavným cieľom pre kávu Maxin MOCCA bolo pripraviť bezkofeinovú kávu, ktorá si zachová silnú chuť a príjemnú arómu. Toto sa podarilo extrakciou kofeínu z kvalitných zŕn zelenej kávy použitím najmodernejšej metódy. Príj...
Cena:   0,- €
akcia
Je to granulovaná instantná káva príjemnej arómy a lahodnej chuti. Vyrobená je z praženej kávy druhov Arabica a Robusta.  
Cena:   0,- €
akcia
Je vždy pýchou pre každého výrobcu káv. Pre výrobu tohto druhu kávy sa využívajú najnovšie technológie. Príjemná aróma je doplnená lahodnou chuťou a dáva zákazníkovi prežiť príjemné chvíle pri dúšku tejto kávy.
Cena:   0,- €

new
Táto káva je v každom ohľade a bez skromnosti najlepšou kávou, ktorá je v tomto čase predávaná na slovenskom trhu. Vďaka kvalitnému výberu káv druhov Arabica zo Strednej a Južnej Ameriky vykazuje táto káva nezameniteľnú chuť a vôňu. Starostlivo pripravená receptúra, kvali...
Cena:   0,- €
new
SATRO Instantný čaj s výraznou citrónovou chuťou.
Cena:   1.85,- €